WAAR KUNNEN WE MEE HELPEN?

Business Intelligence trainee worden

Jij zoekt leuk werk. Je bent analytisch ingesteld. Je hebt een goed abstractievermogen en vindt het leuk om systematisch te denken. Je hebt een brede interesse.

Zij (bedrijven) hebben veel vacatures. Technische vacatures, maar geen aansluiting met jouw werkervaring of studie, die je op WO of HBO-niveau hebt afgerond.

Jij bent gemotiveerd om te leren en kunt dat ook. Je hebt er geen hekel aan om met computers iets moois te maken, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. En je hebt verantwoordelijkheidsgevoel: als jij iets op je neemt, maak je het af.

Wij helpen jou met deze stap, door je om te scholen naar Business Intelligence (BI) specialist. We geven je een intensieve training om je technische vaardigheden up-to-speed te brengen, en bieden een halfjaar stevige begeleiding met één van onze seniors aan je zijde. En nee, we zijn geen consultancy-club of detacheerder: de intentie is dat je na een halfjaar in dienst gaat bij een nieuwe werkgever.

OVER BUSINESS INTELLIGENCE

Wat is Business Intelligence

Business Intelligence (BI) houdt kortgezegd in dat je mensen in bedrijven voorziet van dashboards en rapportages die een betrouwbare weergave geven van wat er in het bedrijf gebeurt. Het volgende filmpje legt de basics over BI snel uit aan de hand van een korte casus over de CEO van een creditcardbedrijf:

Business Intelligence specialisten zijn vaak analytisch ingesteld, hebben een goed abstractievermogen, vinden het leuk om met data te werken, en zijn vanuit een brede interesse gemotiveerd om zich te verdiepen in allerhande bedrijfsprocessen en -data.

IETS VOOR JOU?

Inhoud van het traineeship

Gedurende het traineeship krijg je vaardigheden en gereedschappen aangereikt om Business Intelligence oplossingen te maken en te onderhouden. We ondersteunen hierbij met training en coaching: In de training krijg techniek, methodiek en tooling aangereikt. De coaching komt gedurende het halfjaar waarin je ingezet wordt in een Business Intelligence team. Wanneer alles goed bevalt, ben je na het coachingstraject vrij om hier in dienst te treden.

Bootcamp

Gedurende zes weken word je intensief getraind in het gebruik van Business Intelligence tooling en technieken, en leer je deze toe te passen in de praktijk.

Langdurige begeleiding

In een traject van zes maanden werk je in bij je toekomstige werkgever. Gedurende dit traineeship is er twee dagen per week een coach op jouw project aanwezig. Hij of zij is een senior BI consultant, die ook meewerkt aan het project.

Dienstverband

Na de zes maanden traineeship ben je vrij om bij de klant in dienst te gaan.

Neem contact op

Lijkt je dit wat?

Denk je dat jij een goede BI-specialist zou zijn? Of weet je dat nog niet zeker, maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Neem dan contact op voor meer informatie!