Sigma Data Academy

Home - Learning & Sharing Knowledge - Sigma Data Academy

Stel, je bent toe aan een nieuwe baan. Je wilt graag iets met data gaan doen. Je bent gedreven om hiermee aan de slag te gaan, en het lijkt je mooi om organisaties te helpen om de juiste beslissingen kunnen nemen – niet op onderbuikgevoel, maar op basis van de data die jij verzamelt en analyseert.

Wanneer je echter vacatures bekijktdan zie je een gat: organisaties vragen om technische vaardigheden die je (nog) niet hebt, en voordat je met hun management om tafel mag om duidelijk te krijgen waar hun informatiebehoefte ligt, willen ze graag dat je hier ervaring in hebt. Die ervaring en technische kennis heb jij niet voldoende.

Herken jij je hierin? Check dan even onderstaand filmpje, dat ik geplaatst heb op LinkedIn (link) en Facebook (onderstaand):

Stel, je bent toe aan een nieuwe baan. Je wilt graag iets met data gaan doen. Je bent gedreven om hiermee aan de slag te…

Geplaatst door Koos van Strien op Vrijdag 30 november 2018

 

Meer weten? Bel of app Koos dan even (06-42507492). Mailen kan natuurlijk ook: koos@bitrainer.nl.

Share

Latest Posts

Categories