Tijd om je Data Warehouse naar Azure te brengen?

Home - Azure - ASDW (Azure SQL Data Warehouse) - Tijd om je Data Warehouse naar Azure te brengen?

Overweeg je om je Data Warehouse naar de cloud te brengen? Wellicht weet je nog niet zeker of dat voor jou gaat werken. Of voel je je nog een beetje onzeker over de precieze kosten en randzaken die dat met zich mee gaat brengen. In dat geval heb ik wellicht een interessante workshop voor je.

Dinsdag 29 oktober geeft BITrainer.nl namelijk in Utrecht de ééndaagse workshop “Migrate your EDW to Azure SQL Data Warehouse”. Erg interessant, ook wanneer je nog niet zeker weet of je wel Azure SQL Datawarehouse (ASDW) wilt gaan gebruiken. In het onderstaande filmpje vertel ik je er meer over:

Meer informatie en inschrijven vind je op de volgende pagina:

Workshop Migrate your EDW to Azure SQL Data Warehouse

Inhoud workshop

De workshop bestaat uit twee delen: een whiteboard design session en een hands-on lab. Daardoor blijft het grote plaatje mooi in balans met de praktische aanpak:

  • We starten de dag met een whiteboard design session, waarin we het grote plaatje uitschetsen: wat moet er gebeuren om je Data Warehouse naar Azure te brengen, welke componenten zijn er nodig, wie van de business is hierbij betrokken, etc.
  • In de middag doen we een hands-on lab, waarin je zelfstandig stap-voor-stap een omgeving opzet in Azure en het EDW daarheen migreert

Begeleiding en omgeving

De workshop wordt in Utrecht gehouden, op locatie van Fast Lane in Utrecht (aan de A2, zowel met auto als OV bijzonder goed te bereiken). Koos van Strien zal de gehele dag aanwezig zijn voor begeleiding, vragen, brainstorm en wat dies meer zij. Uiteraard is er een uitgebreide lunch en koffie gedurende de dag. Naar keuze kun je een eigen laptop meenemen of gebruikmaken van de laptops die we voor je klaarleggen.

Share

Latest Posts

Categories