GRATIS Power BI training!

Home - Power BI - GRATIS Power BI training!

Toen bekend werd dat de Power BI Gebruikersdagen in maart 2020 niet door zouden gaan, besloten we bij BITrainer.nl om te zoeken naar een andere manier om onze kennis te delen. En we denken die gevonden te hebben – wat dacht je van gratis training?

We zien bij BITrainer.nl een enorme toename in interesse in Power BI. In onze trainingen, maar ook in conferenties, meetups, en andere (online) events. We nemen daar zelf graag deel aan – dit jaar geven we onder andere een precon en een sessie op de Power BI Gebruikersdagen. Die zouden in maart gehouden worden, maar  zijn uitgesteld naar 3, 4 en 5 september. Dus we hadden een gat van zes maanden te vullen met kennisdeling :-).

Hier is wat we gedaan hebben:

  • We hebben materiaal van één van onze meest gegeven trainingen van 2019 genomen. We hebben het over de workshop “Rapporten en Dashboards in Power BI”.
  • Met dit materiaal zijn we opnieuw naar de tekentafel gegaan, en hebben bedacht: hoe maken we hier een goede e-learning van?
  • Deze vernieuwde e-learning bieden we nu GRATIS online aan.

Geïnteresseerd? Klik hier om je aan te melden voor de GRATIS e-learning!

Maar wat nu als ik de training “Rapporten en Dashboards in Power BI” wil volgen? Betaal ik dan voor een training die voor de helft ook gratis wordt weggegeven?

Goede vraag! En uiteraard is dat niet het geval. De e-learning is namelijk een vereiste voorkennis geworden voor de training “Rapporten en Dashboards”. Daarin kunnen we nu nóg meer meerwaarde bieden, omdat we zeker weten dat iedereen de basics van Power BI al onder de knie heeft.

En omdat we die momenteel online verzorgen, kunnen we ‘m eenvoudig verspreiden over twee dagdelen – de eerstvolgende editie is 19 + 22 mei!

Klik hier om je direct in te schrijven voor de workshop “Rapporten en Dashboards”

Share

Latest Posts

Categories