Zelf data inladen in Power BI

Home - Power BI - Zelf data inladen in Power BI

Power BI kun je inzetten als reporting front end. Je gebruikt dan datasets die anderen voor je klaargezet hebben om zelf nieuwe inzichten en rapportages te maken. Maar wat als je zelf data wilt inladen?

Met Power BI kun je ook zelf data inladen. Sterker nog: één van de belangrijkste redenen waarom Power BI op zoveel plaatsen in organisaties ingezet wordt, is omdat het in steeds meer rollen in je organisatie nodig is om zelf data te kunnen analyseren en visualiseren. Hoe je dat doet? Kijk even mee!

Tijd om de volgende stap te zetten?

Wanneer je aan de slag wilt met Power BI, is de ervaring van veel van onze klanten dat het enorm helpt om een dag lang begeleid te worden. We doen dat bijvoorbeeld in onze Training / Workshop Power BI: Rapporten en Dashboards, waarin je heel veel zelf aan de slag gaat met Power BI. We leggen in deze training/workshop de nadruk op het visualisaties, rapporten en dashboards maken in Power BI. Ook zullen we kijken naar het delen van rapporten en datasets zodat de samenwerking in jouw team soepel en eenvoudig gaat.

Benieuwd of deze cursus ook voor jou aansluit? Bel of mail even – we helpen je graag verder!

Training / Workshop Power BI: Rapporten en Dashboards

Share

Latest Posts

Categories