Git toepassen voor BI- en DWH-consultants

Home - Training - Git toepassen voor BI- en DWH-consultants

Bij je nieuwe klant wordt Git gebruikt voor het versiebeheer van de BI-oplossingen. Hoewel het “de toekomst” lijkt te zijn, vraag je je toch sterk af of dat ook zo werkt voor data platforms. Of gebruiken jullie het wellicht op de verkeerde manier? Hoe werkt Git eigenlijk op de achtergrond?

Leverancier Titel Tijdsduur Prijs
BI Trainer.nl Git Toepassen voor BI en Data Warehouse ontwikkelaars 1 dag € 750

In de training “Git toepassen voor BI en Data Warehouse-consultants” leer je hoe je Git goed kunt inzetten voor je BI en Data Warehouse-oplossingen. Daarbij leer je niet alleen de trucs om Git effectief te gebruiken, maar ook de werking van Git achter de schermen. Dit helpt je te begrijpen waarom Git op een bepaalde manier werkt. Bovendien zorgt het ervoor dat je direct na de cursus niet alleen aan de slag kunt, maar ook een stevig fundament hebt om verder te leren.

Onderwerpen

  • Git: introductie en achtergronden
  • De eerste stappen met Git: add, commit en lokaal versiebeheer
  • Samenwerken met Git
  • Voorkomen (én oplossen) van conflicten
  • Branching en merging
  • Best practices voor het samenwerken binnen Git
  • Git toepassen binnen dataplatforms

Over de trainer

Koos van Strien is trainer en coach, en gebruikte Git als versiebeheer al voordat hij 10 jaar geleden startte in het BI / DWH vakgebied. Nu steeds meer ontwikkelomgevingen, IDE’s en platforms Git als de standaard zien, deelt Koos zijn kennis over hoe Git in te zetten is voor BI, Data Warehouse- en Data Platforms-teams in trainingen. is MCT (Microsoft Certified Trainer) en heeft ervaring met bijna alle data-producten in het Microsoft arsenaal. Naast dat hij als MCT veel Microsoft Official Courseware-trainingen geeft, is hij ook regelmatig bij organisaties voor maatwerktraining. Ook ontwikkelt hij eigen trainingsmateriaal.

Koos heeft diverse artikelen gedeeld over het werken met Git, en hoe dit je werkwijze veranderen kan voor BI en Data Warehousing-teams:

Data en inschrijven

Deze training kan ook in-company gegeven worden!

9 sept

Huizen