essay social services custom search bar thesis design dissertation dissertation doctoral services services statistics thesis writing essays on pets do professional athletes get overpaid essay

Training Implementing an Azure Data Solution (DP-200T01 / DP-200)

Home - Training - Training Implementing an Azure Data Solution (DP-200T01 / DP-200)

In de training “Implementing an Azure Data Solution” krijg je als BI Engineer / Data Engineer in drie dagen een stevig hands-on overzicht van de verschillende oplossingen binnen het Azure Data Platform.

Leverancier Cursuscode Titel Tijdsduur Prijs
Microsoft DP-200T01 Implementing an Azure Data Solution 3 dagen € 1.495

Inhoud van de cursus

  • Azure for the Data Engineer
  • Working with Data Storage
  • Team Based Data Science with Azure Databricks
  • Building Globally Distributed Databases with Cosmos DB
  • Relational Data Stores in the Cloud (SQL Database / SQL Data Warehouse)
  • Real-Time Analytics with Stream Analytics
  • Orchestrating Data Movement with Azure Data Factory
  • Securing Azure Data Platforms
  • Monitoring and Troubleshooting Data Storage and Processing

We bouwen gedurende de cursus een analytische data-architectuur. Hierin krijgen zowel de transitie van de “traditionele” BI-omgeving naar de cloud als het inbedden van nieuwe ontwikkelingen (big data, streaming data) een plek. Aan het eind van deze training heb je niet alleen een goed beeld van de diverse technieken in Azure en hoe deze in het grote plaatje passen, maar ook met alle technieken daadwerkelijk hands-on ervaring opgedaan.

Deze training kan ook als voorbereiding voor bijbehorende het Azure-examen “Implementing an Azure Data Solution” (DP-200) gevolgd worden.

Whiteboard tekening van een Azure Data Solution

Over de trainer

Koos van Strien is als consultant en trainer actief op het gebied van Business Intelligence en Data Engineering. In zijn cursussen vertelt hij vanuit zijn brede Microsoft-kennis, en koppelt dit aan de nieuwste ontwikkelingen en zijn ervaring bij klanten. Koos is MCT (Microsoft Certified Trainer) en heeft ervaring met bijna alle data-producten in het Microsoft arsenaal. Naast dat hij als MCT veel Microsoft Official Courseware-trainingen geeft, is hij ook regelmatig bij organisaties voor maatwerktraining. Ook ontwikkelt hij eigen trainingen, zoals Azure DevOps voor BI.

In 2018 beoordeelden cursisten Koos als trainer gemiddeld met een 9,4.

Inschrijven

Deze training kan in-company gegeven worden!