custom dissertation abstracts available accounting assignment conclusion for an essay how to write a good job application cover letter good college admission essays

Training Implement an Azure AI Solution (AI-100T01A / AI-100)

Home - Training - Training Implement an Azure AI Solution (AI-100T01A / AI-100)

In drie dagen leer je een Azure Chatbot te bouwen op basis van de Azure Bot Service. Je gebruikt QnA Maker om de bot te verbeteren, en maakt je bot taalvaardig met behulp van LUIS. Ten slotte integreer je Azure Cognitive Services met je Bots en Agents met behulp van Cognitive Services for Bot Interactions.

Leverancier Cursuscode Titel Tijdsduur Prijs p.p.
Microsoft AI-100T01A Designing and Implementing an Azure AI Solution 3 dagen € 1.440

Inhoud van de cursus

De training Designing and Implementing an Azure AI Solution is gericht op Azure AI Engineers en Azure Developers, die een stevige en praktijkgerichte start willen met het Azure Cognitive Services platform.

In deze training starten we met een overzicht van Azure Cognitive Services. We duiken vervolgens de diepte in door bots te maken met behulp van de Bot Service. Deze bots verbeteren we met QnA Maker, en leren we een taal met behulp van LUIS. Ten slotte integreren we Cognitive Services met de gebouwde bots.

Deze training is mede ontwikkeld als ondersteuning bij het voorbereiden op het AI-100 examen “Designing and Implementing an Azure AI Solution”, het examen dat benodigd is voor de rol van Azure AI Engineer Associate.

Onderwerpen

  • Introducing Azure Cognitive Services
  • Creating Bots
  • Enhancing Bots with QnA Maker
  • Create Language Understanding with LUIS
  • Enhance Your Bot with LUIS
  • Integrate Cognitive Services with Bots and Agents

Over de trainer

Koos van Strien is als consultant en trainer actief op het gebied van Business Intelligence en Data Engineering. In zijn cursussen vertelt hij vanuit zijn brede Microsoft-kennis, en koppelt dit aan de nieuwste ontwikkelingen en zijn ervaring bij klanten.

Koos is MCT (Microsoft Certified Trainer), MCSE: Data Management and Analytics, Azure Data Engineer en heeft ervaring met bijna alle data-producten in het Microsoft arsenaal. Naast dat hij als MCT veel Microsoft Official Courseware-trainingen geeft, is hij ook regelmatig bij organisaties voor maatwerktraining. Ook ontwikkelt hij eigen trainingen, zoals Azure DevOps voor BI.

In 2018 beoordeelden cursisten Koos als trainer gemiddeld met een 9,4.

Inschrijven

Deze training kan in-company gegeven worden!