best resume writing services nj ocean county dissertation defense etiquette apoc3 phd thesis countryside management dissertation custom writing paper

Training Azure Fundamentals (AZ-900T01 / AZ-900)

Home - Training - Training Azure Fundamentals (AZ-900T01 / AZ-900)

Je krijgt in één dag een stevige introductie in het Azure platform en de werking van clouddiensten. Je leert de architectuur, opzet, en manieren van werken, en krijgt een stevige stevige basis om je verder te gaan verdiepen in het werken met Azure.

Leverancier Cursuscode Titel Tijdsduur Prijs p.p.
Microsoft AZ-900T01 Microsoft Azure Fundamentals 1 dag € 600

Inhoud van de cursus

De eendaagse training Microsoft Azure Fundamentals is een brede cursus voor iedereen die meer wil weten over clouddiensten en Microsoft Azure.

In deze training staan we stil bij de werking van clouddiensten en de opzet van de Microsoft Azure-cloud. We bekijken enkele van de meest belangrijke producten in Azure, maar denken ook met elkaar na over beveiliging, privacy en  compliance binnen Azure. Ten slotte bespreken we zaken als ondersteuning, prijsmodellen en de impact van diverse SLA’s in een bepaalde oplossing.

De training is een mooie mix van theorie en praktijk, en biedt in het materiaal diverse walkthrough scenario’s aan. Deze hands-on oefeningen neem je als cursist mee uit de cursus, en geven je een solide basis om Azure verder te leren kennen.

Deze training is mede ontwikkeld als ondersteuning bij het voorbereiden op het AZ-900 examen “Microsoft Azure Fundamentals”. Dit een voorbereidende examen voor bijna alle andere Azure-certificeringen heeft dezelfde opbouw qua onderwerpen als de training.

Onderwerpen

De AZ-900 training bestaat uit de volgende modules. In-company is het ook mogelijk om de nadruk meer of minder te leggen op specifieke onderwerpen.

Meer informatie? Bel of mail even!

  • Cloud Concepts
  • Core Azure Services
  • Security, Privacy, Compliance and Trust
  • Azure Pricing and Support

Over de trainer

Koos van Strien is als consultant en trainer actief op het gebied van Business Intelligence en Data Engineering. In zijn cursussen vertelt hij vanuit zijn brede Microsoft-kennis, en koppelt dit aan de nieuwste ontwikkelingen en zijn ervaring bij klanten.

Koos is MCT (Microsoft Certified Trainer), MCSE: Data Management and Analytics, Azure Data Engineer en heeft ervaring met bijna alle data-producten in het Microsoft arsenaal. Naast dat hij als MCT veel Microsoft Official Courseware-trainingen geeft, is hij ook regelmatig bij organisaties voor maatwerktraining. Ook ontwikkelt hij eigen trainingen, zoals Azure DevOps voor BI, Data-analyse met Power BI en SQL voor data-analisten.

In 2018 beoordeelden cursisten Koos als trainer gemiddeld met een 9,4.

Inschrijven

Deze training kan in-company gegeven worden!