dissertation control groups shortest physics phd thesis dissertation sur la conscience terminale s construction safety dissertation terrorism essay

Training: ETL en ELT met SSIS

Home - Training - Training: ETL en ELT met SSIS

Welk product?

In deze training kijken we naar ETL-ontwikkeling met SSIS.

We kijken naar het opzetten van control flows, data flows, de interactie tussen verschillende packages, herbruikbaarheid d.m.v. Packages en control flow parts, het gebruik van parameters, en logging.
Ook kijken we naar de mogelijkheden om SSIS-packages een plek te geven waar ze uitgevoerd worden: zowel de on-premises mogelijkheden als de nieuwste cloud-ontwikkelingen in Azure zullen hier besproken worden.

Ten slotte kijken we in vogelvlucht naar de mogelijkheden van Data Warehouse Automation frameworks en de mogelijkheden die SSIS aan boord biedt voor het genereren en beheren van SSIS-projecten.

Voor wie?

Jij bent binnen jouw team verantwoordelijk voor het implementeren van ETL of ELT-logica. Je wilt dit doen binnen de Microsoft BI-stack, op een manier die overzichtelijk en schaalbaar is. Je wilt je packages solide vormgeven, zodat een andere ontwikkelaar er eenvoudig zaken in kan onderhouden. Ook wil je weten wanneer het tijd is om te stoppen: welke zaken wil je niet meer met de hand doen? Welke mogelijkheden zijn er om dit te automatiseren?

Wat is de trainingsvorm?

Deze training wordt aangeboden als een driedaagse workshop, waarin theorie afgewisseld wordt met veel oefeningen op ieder niveau.

Data en inschrijven

Deze training kan in-company gegeven worden