ZIN OM NIEUWE VAARDIGHEDEN TE LEREN?

Training en opleiding

Wanneer je technische training zoekt, kom je niet om een trucje te leren: belangrijke systemen in jouw bedrijf zijn afhankelijk van de juiste implementatie door de mensen die je laat opleiden. Daarom zoek je niet alleen de beste mensen, maar wil je ze ook goed blijven opleiden.

Als ervaren trainer en coach ligt mijn kracht in het helder en begrijpelijk maken van complexe stof. Dit gaat bij mij niet alleen over een heldere uitleg, maar ook over aansluiten bij leerstijlen van cursisten en het inpassen in een groter plaatje en het kunnen toepassen in de praktijk.

Omdat ik Microsoft Certified Trainer (MCT) en Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) ben, ben ik bevoegd om een grote diversiteit aan Microsoft-trainingen te verzorgen over het Microsoft Data Platform en de Microsoft Business Intelligence- en Analytics-oplossingen.

Naast deze trainingen heb ik zelf diverse trainingen ontwikkeld. Hieronder vind je een kleine greep uit trainingen die ik zoal beschikbaar heb. Mocht een training niet hieronder staan waarvan je verwacht dat ik deze wel geef, neem dan even contact met me op!